[Design Image]

Vaassen Flexible Packaging (VFP) is een Nederlands bedrijf, en is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van flexibele verpakkingsmaterialen voor de voedingsmiddelen -, zuivel- en tabaksindustrie.

VFP is niet alleen de grootste Europese producent van binnenwikkels (innerliner) voor de tabaksindustrie met het meest complete aanbod, maar heeft zich daarnaast al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie en levering van afdekkingen voor kunststof flessen die in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie worden gebruikt.

[Design Image]

VFP is een toonaangevende leverancier van afdekkingen voor de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie met klanten over de hele wereld.

VFP is marktleider op het gebied van Capsteril® afdekkingen van aluminium met een kunststof laminaat voor kunststof flessen voor producten met een verlengde houdbaarheid.

We produceren ook een breed assortiment aan heatsealgelakte en gelamineerde aluminiumfolie en kunststoffilms die topprestaties, betrouwbaarheid en een goede verwerkbaarheid bieden aan andere eindgebruikers. Ons assortiment bestaat o.a. uit membraanfolie, inductiefolie en converterfolie en -films.

[Design Image]

VFP is Europees marktleider op het gebied van productie en levering van innerliner voor de tabaksindustrie.

We hebben een breed scala aan innerliner ontwikkeld, waaronder;

- Lijmgecacheerde innerliner
- Gemetalliseerde innerliner
- Bedrukt papier
- Afwerkingen met embossing en drukbeeld
- Gementholiseerde innerliner

VFP biedt overal ter wereld unieke en hoogwaardige 'out of the box' oplossingen die merken en ervaringen van klanten versterken en feilloos presteren op de productielijnen.

Digital marketing by TheGo